5 t/m 8 februari 2024

Een week vol feesten voor alle studenten, met een ruim assortiment aan drank en snacks en als een van de weinige in Leiden de welbekende cocktailbar met zowel classics als huisgemaakte goedkope cocktails

Hartje leiden

V.S.L. Catena bevind zich op Kolfmakersteeg 8 te Leiden. Op deze locatie vind ook onze open week plaats van 2024. Tickets kun je op de link hieronder bestellen. op = op

Jaarlijks feesten in thema

Elk jaar organiseren we de open week in een ander thema. Dit jaar is het thema: the wild wild west. De soos in een uniek wild west jasje aangekleed.

De welbekende cocktailbar

Onze cocktailbar is bekend bij vele studenten in Leiden. Niet alleen verkopen we zowel bekende als eigen cocktails, we serveren ze ook nog eens spotgoedkoop!

Hier zijn we trots op

Catena heeft als een van de weinige verenigingen in Leiden haar eigen cocktailbar. Ieder jaar melden nieuwe leden zich aan voor een cocktailcursus. Tijdens grote feesten is de cocktailbar open en zet de coco zich in om de heerlijkste cocktails te maken, zo ook tijdens de open week!

Catena's finest

Niks is beter dan zelfgemaakte cocktails, want je kunt ze zo lekker maken als je zelf wilt. Door de jaren heen hebben we door proeven en proberen de heerlijkste, zelfgemaakte cocktails neergezet.

Catena's classics

Wat is nou even lekker als zelfgemaakte cocktails? Cocktails die wereldwijd bekend zijn, en exact net zo lekker maken. We hebben enkele klassiekers op het menu.

Catena's snelle jelle bar

Moet je wachten op je cocktail? Geen probleem! Bij de snelle jelle bar staan de cocktails al klaar terwijl je wacht. De naam zegt het al, hier kun je snel iets halen om door te feesten!

DEURBELEID

De deuren sluiten om 1:00 elke avond. Tickets worden na 1:00 niet meer gescand. Ook geld er ten alle tijden: stilte in de steeg.

ROOKBELEID

Roken is binnen ten strengste verboden. Binnen roken betekent direct het pand uit. Door het krijgen van een stempel kun je naar binnen/buiten. Geen stempel? Laat dan opnieuw je ticket zien.

DRUGSBELEID

Het gebruik, of het bij je hebben van drugs (soft of hard drugs) is ten strengste verboden. Bij betrap op heterdaad wordt je direct het pand uitgezet.

het kader

Het kader (orde commissie) zorgt voor ieder zijn of haar veiligheid. Volg de aanwijzingen op van het kader ten alle tijden. Indien je niet luistert, zal de beveiliging ingrijpen.

eET- EN DRINKWAREN

Het is verboden eten of drinken mee te nemen. We hebben een ruim assortiment aan non-alcoholische dranken en snacks.

persoonlijke eigendommen

V.S.L. Catena is niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of schade aan persoonlijke eigendommen.

stilte en overlast

Buiten in de steeg dient er absolute stilte in acht te worden genomen. Denk aan onze buren in, om en nabij de steeg.

verboden ruimten

Het is niet toegestaan verboden ruimten (afgesloten met een ketting/bordje) te betreden. Dit is ook voor je eigen veiligheid.

Uitzetting

Het Catena kader heeft het recht je uit het pand te zetten als je een van onze huisregels overtreed.