12027783_1080820708619739_2338734755678219939_n.jpg

Groepjes lijken erg op genootschappen. Zo zijn het ook mensen die samen komen om een zelfde hobby of activiteit uit te voeren. Alleen zijn dit geen genootschappen, maar voornamelijk appgroepen waar mensen samen afspreken.

Boulder Groepje

Heb je geen hoogtevrees en is klimmen helemaal jouw ding? Sluit je aan bij het boulder genootschap! Het boulder genootschap biedt jou een gezellige groep Catenianen die je alles kunnen leren over deze nieuwe en populaire sport. We boulderen niet op een vast tijdstip, maar gewoon wanneer het ons uitkomt en we er zin in hebben. We kunnen natuurlijk niet op Catena boulderen, dus we doen dit bij de boulderhal in Leiden: Kunststof. Je kan een abonnement nemen, per keer betalen of een tienrittenkaart nemen. Meer info over boulderen op https://www.boulderhalkunststof.nl/.

Bakgroepje

Bakinspiratie ten overvloede in het bak genootschap! Het bakgroepje is tijdens de quarantaine nieuw leven ingeblazen om de leden een platform te geven om al hun creaties te delen. Ook wordt er elke zaterdag en woensdag een recept gedeeld om met z’n allen thuis mee aan de slag te gaan. Zoet, hartig, glutenvrij, vegan; alle baksels worden gewaardeerd! 

Het bakgroepje biedt jou een creatieve uitlaatklep, recepten, inspiratie, sociale contacten en veel bak-tips!

Catena beweegt

Ben jij tijdens de lockdown coronakilo’s aankomen en wil je die weer kwijtraken? Wissel jij steeds vaker een gezonde maaltijd in voor een pizza van Nathan? Of heb jij een USC abonnement, maar mis je de stok achter de deur om te gaan sporten? Dan is Catena Beweegt misschien iets voor jou! 

Wat is Catena Beweegt? 

Catena Beweegt is een vrijblijvende whatsappgroep om Catenianen die een gezondere levensstijl willen aanwenden, en die daarvoor op zoek zijn naar een stok achter de deur, bij elkaar brengen. 

Wat biedt Catena Beweegt? 

Een platform waarbij Catenianen onderling initiatief kunnen nemen om corona-proof samen te gaan sporten, of samen gezond te koken 

Het uitwisselen van links voor leuke sportoefeningen, meditatietips, en lekkere gezonde recepten 

Online sport- en meditatie sessies door en voor Catenianen