Catena’s evenementen

We doen aan duurzaamheid, stellen onze societeit open voor alle studenten en maken kennis met honderden nieuwe studenten in Leiden. We hebben drie grote evenementen per jaar welke publiekelijk toegankelijk zijn.

Open week

De open week is het moment om de sfeer binnen de vereniging te proeven. Geniet van onze cocktails, muziek, gezelligheid en unieke thema. Tijdens de open week is de sociëteit open voor alle studenten. Op vertoon van je studentenkaart en ticket ben je welkom om gezellig een avond te komen feesten!

Basil

Basil is het duurzaamheidsfeest- en markt. Tijdens Catena’s Open Air: Basil kun je op een duurzame manier items kopen. Daarnaast kun je je oude kleding recyclen en inruilen voor nieuwe kleding of gewoon genieten van een lekkere tosti of cocktail terwijl een bandje muziek voor je speelt. Voor jong en oud!

EL CID

Tijdens de EL CID maak je kennis met onze vereniging en kom je te weten wat Catena te bieden heeft. De inschrijvingen zijn niet alleen tijdens de EL CID open, maar het hele jaar door. Toch kleed de vereniging de societeit aan in een ander jasje om nieuwe leden te verwelkomen op Catena!