Onze organisatorische organen, zoals het bestuur, de barcommissie en de activiteitencommissie, zijn ook commissies en worden verkozen op de ALV. 

Verenigingsbestuur (Bestuur 77)

De drijvende kracht die Catena georganiseerd houdt. Het bestuur houdt zich bezig met taken als ledenadministratie, ALV’s, de financiën, sfeerbeheer op feesten en dixo’s, het pand dagelijks schoonmaken, communicatie tussen commissies, inkoop van drank en eten, overleg met andere verenigingen.

Activiteitencommissie (Acie)

De Acie organiseert voor de leden gedurende het hele jaar allerlei activiteiten: lezingen, pubquizzen, bandjesavonden, themacafés en feesten, waarbij Catena vaak in thema wordt versierd en ook veel leden een passende outfit aantrekken. Als je zelf een leuk idee hebt voor een activiteit kun je ze ook altijd mailen.

Barcommissie (Barco)

De Barco houdt zich bezig met de indeling van de bar en het befaamde wisselassortiment, regelt mensakokers en barpersoneel en organiseert af en toe ook speciale barmiddagen en -avonden. Ook maken zij het pand in het weekend schoon en letten ze op tijdens feesten en dixo’s.

Andere commissies

Omdat Catena volledig op vrijwilligers draait, zijn de commissieleden degenen die ervoor zorgen dat Catena leeft. Commissies hebben verschillende functies binnen Catena, variërend van het organiseren van de dixo’s, activiteiten regelen en kampen organiseren, tot het netwerk onderhouden, foto’s maken op feesten en films draaien.

Als lid van Catena is het altijd toegestaan om plaats te nemen in een of meerdere commissies, hiervoor moet je jezelf aanmelden. Commissies zijn niet verplicht, maar het is hartstikke leuk om te doen, je bouwt makkelijk vriendschappen op als je samen iets organiseert. Hier een greep uit de (ongeveer 20) commissies die zoal actief zijn op Catena.

Cocktailcommissie (CoCo)

Een goed feest wordt een nog beter feest met cocktails. Catena heeft een eigen professionele cocktailbar en de CoCo zorgt voor een ruim assortiment aan drank, verzint nieuwe cocktails en geeft cursussen, zodat ook jij kan leren shaken! Catena kan dit absoluut als de beste!

Catena Open Aircommissie (Airco)

De Airco is een vrij nieuwe commissie die een festival organiseert rond september in naam van Catena. Over het algemeen in het kader van duurzaamheid. Kom allemaal langs, het is namelijk open voor iedereen die van een muziekje en lekkere drankjes en hapjes houdt!

Filmcommissie (Filmcie)

Catena heeft niet voor niks een filmzaal; hier kun je twee keer per week vanuit de comfortabele bioscoopstoelen films kijken, variërend van blockbusters tot obscure filmhuisfilms. Lekker genieten van een film en een avondje niks doen dus!

Kennismakingscommissie (KC)

De KC organiseert elk jaar de introductiweek, ofwel de EL CID-week, op Catena. Zij zorgen ervoor dat nieuwe studenten een prettige week op Catena kunnen beleven en vooral een goed beeld krijgen van de identiteit en achtergrond van Catena, om op die manier leden te werven.

Integratiecommissie (IC)

De IC zorgt ervoor dat nieuwe leden niet aan hun lot overgelaten worden. Zij helpen leden te integreren in de vereniging, onder andere door activiteiten en projectgroepen te organiseren in de KMT en de eerstejaarsperiode daarna.


Open Weekcommissie (Opcie)

De Opcie organiseert de Open Week eind januari/begin februari waarin alle studenten welkom zijn! Ze zorgen ervoor dat alle voorbereiding voor deze externe week goed verloopt. Ook verzinnen ze een leuke thema. Dus mocht je besluiten geen lid te worden, kun je altijd in deze week nog komen feesten bij ons!

DIXOCOMMISSIE (Das ludi)

Ongeveer eens in de maand is er op donderdagavond een discoavond (dixo) op Catena. De LuDi verzorgt met hun professionele apparatuur de DJ’s, LJ’s en VJ’s, en leidt geïnteresseerden hier ook voor op. Daarbij onderhouden ze de apparatuur en verzorgen ze ook vaak versiering.

KAMPCOMMISSIE (Kampcie)

De Kampcie organiseert twee eerstejaarskampen: een vlak na de introductieweek en een in oktober. Behalve een goede locatie zorgen zij ook dat er genoeg eten, drinken en vermaak is om elkaar beter te leren kennen.

FOTOCOMMISSIE (Flitscie)

De Flitscie zorgt ervoor dat er altijd mooie foto’s worden gemaakt bij feesten of activiteiten. Deze worden geüpload op het fotoalbum, dus houd deze in de gaten!